O nama

Zajedno s Vama, svjesni smo, kako je teško pronaći posao u struci i općenito.
Nadamo se da ćete nas prepoznati kao instituciju koja bi Vam uistinu mogla pomoći i promijeniti sadašnjost i osigurati bolju budućnost.
Veselimo se učenju zajedno sa stručnim profesorima, koji su sastavni dio našeg tima.
Uvjerite se da je Učilište Elementa trenutno najbolje rješenje za Vas.
Učilište izdaje uvjerenje o završenom programu koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

Pratite nas na:

POLJOPRIVREDA, PREHRANA I VETERINA

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: polaznika osposobiti za samostalno obavljanje radnih postupaka u pekarstvu, izrada tijesta za kruh i peciva: prijem i skladištenje svih tvoriva, pripremu tvoriva, doziranje, sve vrste zamjesa tijesta, zrenje tijesta u masi, premjes tijesta, obrada tijesta i tjestenih komada...

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: razlikovati, odabrati i koristiti odgovarajuće postupke u uzgoju, berbi, skladištenju i preradi maslina, koristiti alate i sredstva za poslove maslinara/ke na siguran način, prepoznati i suzbijati bolesti maslina...

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: razlikovati, odabrati i koristiti odgovarajuće postupke u pripremi mlijeka, preradi mlijeka i proizvodnji sira i ostalih mliječnih proizvoda, koristiti alate, strojeve i sredstva za poslove mljekara/sirara na ispravan i siguran način...

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: prepoznati i razlikovati građu pčela, osobine pčelinje zajednice te tipove košnica, pčelinjaka i pčelarske opreme, prepoznati i primijeniti pravilne postupke u fazama razvoja pčelinje zajednice, dijagnosticirati i razlikovati pčelinje bolesti i štetnike i ispravno primijeniti postupke borbe protiv njih...

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: razlikovati, odabrati i koristiti odgovarajuće postupke u preradi sirovina za proizvodnju alkoholnih i bezalkoholnih pića, koristiti opremu i sredstva pri proizvodnji alkoholnih i bezalkoholnih pića na ispravan i siguran način...

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: primijeniti higijenske mjere u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda, razlikovati građu i sastav mesa, te odabrati i koristiti kvalitetno meso i začine za proizvodnju tradicionalnih mesnih proizvoda, razlikovati i koristit strojeve, alate i pribor za rezanje...

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: razlikovati vrste, dijelove i sklopove motorne kosilice kao i pripremiti motornu kosilicu za rad, rukovati motornom kosilicom na siguran način...

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: razlikovati, odabrati i koristiti odgovarajuće postupke u uzgoju, berbi i preradi grožđa te u proizvodnji vina, koristiti alate i sredstva za poslove vinogradara/ke-vinara/ke na ispravan i siguran način, prepoznati i suzbijati bolesti vinove loze...

  • Polaznik/ca će moći nakon završetka programa: razlikovati morfologiju i fiziologiju pojedinih sorti voća, fenološki ciklus voća te ekološke uvjete za njihov uzgoj, razlikovati, odabrati i koristiti odgovarajuće postupke u uzgoju, berbi i preradi voća, koristiti alate i sredstva za poslove voćara/ice na ispravan i siguran način...