O nama

Zajedno s Vama, svjesni smo, kako je teško pronaći posao u struci i općenito.
Nadamo se da ćete nas prepoznati kao instituciju koja bi Vam uistinu mogla pomoći i promijeniti sadašnjost i osigurati bolju budućnost.
Veselimo se učenju zajedno sa stručnim profesorima, koji su sastavni dio našeg tima.
Uvjerite se da je Učilište Elementa trenutno najbolje rješenje za Vas.
Učilište izdaje uvjerenje o završenom programu koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

Pratite nas na:
 

O nama

Učilište ELEMENTA – Ustanova za obrazovanje odraslih

Učilište ELEMENTA – Ustanova za obrazovanje odraslih osnovano je 4. svibnja 2012. godine, kad je upisano u registar trgovačkog suda u Splitu, pod brojem 060279689 – Nastavni programi koji su odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.24. ožujka 2014. Ured državne uprave u Splitsko-Dalmatinskoj županiji, Služba za društvene djelatnosti, Odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, povodom zahtjeva ustanove Učilište ELEMENTA-Ustanova za obrazovanje odraslih, dostavila je Rješenje o ispunjavanju minimalno tehničkih i higijenskih uvjeta. Izvođenje nastave – obrazovanja odraslih izvodi se izvan sjedišta, u Kaštel Gomilici na adresi Fra Ante Pavlova 2.
Tvrtka Elementa Laborum Standard d.o.o., koja obavlja poslove zaštite na radu, zaštite zdravlja, požara i zaštite okoliša, tehnička ispitivanja i mjerenja u skladu s dobivenim ovlaštenjima, osnivač je Učilišta ELEMENTA.

Smjerovi učilišta

Učilište Elementa nudi brojne programe stručnog osposobljavanja i usavršavanja, tečajeve stranih jezika kao i radionice za sve uzraste. Pogledajte programe u našoj ponudi!

PROGRAMI

Raspored predavanja

Svi termini predavanja dogovaraju se prema željama naših polaznika. Karakterizira nas visoka fleksibilnost u izvođenju nastave i maksimalno prilagođavanje polaznicima.

RASPORED

Usmjerenost na polaznike

Vjerujemo da je polaznik u središtu odgojno-obrazovnog procesa. Upravo zbog toga su naši predavači vrhunski predavači sa velikim profesionalnim iskustvom.

SAZNAJTE VIŠE

Upisnica

Iskoristite mogućnost online prijave te se na jednostavan, siguran i brz način prijavite u jedan od naših brojnih edukacijskih programa Učilišta Elementa.

UPISNICA

MISIJA

 

Učilište ELEMENTA, kao renomirana obrazovna ustanova, provodi obrazovanje u djelatnostima u kojima su potrebna specifična znanja i vještine, s naglaskom na izvrsnost programa i provedbenih aktivnosti. Učilište svoj brend gradi prvenstveno na kvaliteti programa i predavača te usklađenosti svojih programa i aktivnosti s potrebama gospodarstva. Učilište ELEMENTA želi svim sadašnjim i budućim polaznicima dobrodošlicu u inspirativno okruženje za učenje i razvoj.

VIZIJA

 

Surađivati s gospodarstvom i biti pouzdana podrška polaznicima u prijenosu znanja i vještina definiranih strukom i razvijenim tržištima.  Svojom kvalitetom u implementaciji obrazovnih programa, Učilište ELEMENTA predstavlja podršku polaznicima pri budućem zapošljavanju odnosno unapređuje učinkovitost i kvalitetu rada zaposlenih polaznika. Vizija Učilišta ELEMENTA je suvremeni i personalizirani pristup edukaciji svakog polaznika i kreiranje dodane vrijednosti obrazovnom segmentu cijele zajednice.

CILJ

 

Prepoznavanje potreba tržišta i kreiranje te implementacija obrazovnih programa  u skladu s najnovijim tehnologijama i znanjima.  Ostvarenje kvalitete i temeljitosti u pristupu obrazovnim procesima kao preduvjetu kvalitete i dosljednosti u radnim procesima. Podrška osobnom i poslovnom razvoju polaznika kao i doprinos razvoju zajednice i društva u cjelini.

Zašto je Učilište ELEMENTA pravi odabir za Vas?

  • svi naši programi osposobljavanja i usavršavanja upisuju se u e-radnu knjižicu
  • 82% naših polaznika je zaposleno; bilo da su sami pronašli posao ili su dobili posao u tvrtkama i ustanovama gdje smo im mi organizirali praktičnu nastavu
  • radimo u skladu s najvišim etičkim standardima
  • naši profesori predavači su renomirani stručnjaci iz različitih područja
  • organiziramo razne formalne i neformalne oblika obrazovanja (osposobljavanja, usavršavanja, tečajeve stranih jezika, radionice za sve uzraste)
  • izlazimo ususret svim polaznicima (termini predavanja se organiziraju prema polaznicima)
  • nudimo individualne i skupne poduke, ovisno o želji polaznika
  • konstantno pratimo potrebe tržišta rada i svojim programima pokušavamo najbolje odgovoriti na njih
  • brzo odgovaramo na potrebe naših polaznika
  • nudimo besplatne konzultacije u smislu profesionalnog savjetovanja i usmjerevanja

PROGRAM DALJNJEG RAZVOJA

Učilišta temeljimo na:

proširenju svoga poslovanja na području cijele Hrvatske

uslužnosti, predanosti, radu u skladu s najvišim etičkim standardima

brzoj reakciji na zahtjeve koje postavljaju klijenti

dobrim kanalima komunikacije u svim segmentima tvrtke

stalnom ulaganju u edukaciju svojih radnika (daljnje usavršavanje u struci, posjećivanje seminara i savjetovanja
te sudjelovanje u njihovom radu i sl.)

zadovoljnom i visokomotiviranom radniku – radniku s usklađenim osobnim i poslovnim kodeksom