O nama

Zajedno s Vama, svjesni smo, kako je teško pronaći posao u struci i općenito.
Nadamo se da ćete nas prepoznati kao instituciju koja bi Vam uistinu mogla pomoći i promijeniti sadašnjost i osigurati bolju budućnost.
Veselimo se učenju zajedno sa stručnim profesorima, koji su sastavni dio našeg tima.
Uvjerite se da je Učilište Elementa trenutno najbolje rješenje za Vas.
Učilište izdaje uvjerenje o završenom programu koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

Pratite nas na:

Najtraženija zanimanja

NAJTRAŽENIJA ZANIMANJA

Trenutno je u našem Učilištu najveći interes za strane jezike engleski i ruskim, a  prvenstveno za njemački jezik. Razlog tomu može biti činjenica što je Njemačka dozvolila slobodnije tržište rada, što našim polaznicima, uz poznavanje njemačkog jezika, daje dodatnu šansu za zaposlenje. Iz stranih jezika organiziramo formalne i neformalne tečajeve. Prvenstveno se prilagođavamo potrebama polaznika; što znači da ako je primarni cilj polaznika odlazak u Njemačku,  pripremamo ga putem individualnih sati.

Uočen je veliki interes žena u srednjim godinama koje su, nažalost zbog nekog razloga trenutno bez zaposlenja, za upise u program osposobljavanja za zanimanje njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba. Svjesni smo da je Hrvatska u takvoj demografskoj situaciji da je populacija stanovništva sve starija, te da zbog tog dolazi do potrebe za takvim kadrovima, kako u našoj državi, tako i u inozemstvu.

Zamjetan je i veliki interes građevinskih firmi za zanimanja kao što su: tesar, bagerist, te rukovatelja viličarom.

No, zanimanje koje se pokazalo kao najtraženije jest usavršavanje za specijalistu zaštite na radu. Nažalost, zbog sve većeg broja učenika kojima je potrebna pomoć u radu na nastavi dolazimo do potražnje za novim zanimanjem: pomoćnik u nastavi u radu s učenicima s teškoćama.