Učilište ELEMENTA

Misija

Učilište ELEMENTA, kao renomirana obrazovna ustanova, provodi obrazovanje u djelatnostima u kojima su potrebna specifična znanja i vještine, s naglaskom na izvrsnost programa i provedbenih aktivnosti. Učilište svoj brend gradi prvenstveno na kvaliteti programa i predavača te usklađenosti svojih programa i aktivnosti s potrebama gospodarstva. Učilište ELEMENTA želi svim sadašnjim i budućim polaznicima dobrodošlicu u inspirativno okruženje za učenje i razvoj.

 

Vizija 

Surađivati s gospodarstvom i biti pouzdana podrška polaznicima u prijenosu znanja i vještina definiranih strukom i razvijenim tržištima.  Svojom kvalitetom u implementaciji obrazovnih programa, Učilište ELEMENTA predstavlja podršku polaznicima pri budućem zapošljavanju odnosno unapređuje učinkovitost i kvalitetu rada zaposlenih polaznika. Vizija Učilišta ELEMENTA je suvremeni i personalizirani pristup edukaciji svakog polaznika i kreiranje dodane vrijednosti obrazovnom segmentu cijele zajednice.

Cilj

Prepoznavanje potreba tržišta i kreiranje te implementacija obrazovnih programa  u skladu s najnovijim tehnologijama i znanjima.  Ostvarenje kvalitete i temeljitosti u pristupu obrazovnim procesima kao preduvjetu kvalitete i dosljednosti u radnim procesima. Podrška osobnom i poslovnom razvoju polaznika kao i doprinos razvoju zajednice i društva u cjelini.

Zajedno s Vama, svjesni smo, kako je teško pronaći posao u struci i općenito.
Nadamo se da ćete nas prepoznati kao instituciju koja bi Vam uistinu mogla pomoći i promijeniti sadašnjost i osigurati bolju budućnost.
Veselimo se učenju zajedno sa stručnim profesorima, koji su sastavni dio našeg tima.
Uvjerite se da je Učilište Elementa trenutno najbolje rješenje za Vas.
Učilište izdaje uvjerenje o završenom programu koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

Učilište ELEMENTA
Fra Ante Pavlova 2, Kaštel Gomilica

 

 

Zašto je Učilište ELEMENTA pravi odabir za Vas?

  • svi naši programi osposobljavanja i usavršavanja upisuju se u e-radnu knjižicu
  • 82% naših polaznika je zaposleno; bilo da su sami pronašli posao ili su dobili posao u tvrtkama i ustanovama gdje smo im mi organizirali praktičnu nastavu
  • radimo u skladu s najvišim etičkim standardima
  • naši profesori predavači su renomirani stručnjaci iz različitih područja
  • organiziramo razne formalne i neformalne oblika obrazovanja (osposobljavanja, usavršavanja, tečajeve stranih jezika, radionice za sve uzraste)
  • izlazimo ususret svim polaznicima (termini predavanja se organiziraju prema polaznicima)
  • nudimo individualne i skupne poduke, ovisno o želji polaznika
  • konstantno pratimo potrebe tržišta rada i svojim programima pokušavamo najbolje odgovoriti na njih
  • brzo odgovaramo na potrebe naših polaznika
  • nudimo besplatne konzultacije u smislu profesionalnog savjetovanja i usmjerevanja