Novosti

Sudjelovanje na stručnim seminarima

27. i 28. lipnja Učilište ELEMENTA – Ustanova za obrazovanje odraslih, sudjelovala je na stručnim seminarima u prostorijama tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split. Na lokaciji CUPOV Divulje, djelatnici HZZZSR-a su održali dva stručna seminara namijenjena stručnjacima zaštite na radu, poslodavcima, ovlaštenim djelatnicima poslodavaca, povjerenicima radnika, specijalistima medicine rada, kao i svima zainteresiranima iz područja Splita i okolnih mjesta.
Stručni seminar „Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperatura“ održan je 27. lipnja 2017. godine. Obuhvaćao je predavanja o zdravstvenim rizicima pri djelovanju visokih temperatura na organizam, preporuke za pravilnu prehranu i nadoknadu tekućine pri ovim uvjetima. Također su predstavljeni alati za praćenje uvjeta rada pri izlaganju visokim temperaturama. Nakon predavanja održana je radionica sa zadacima i primjerima iz prakse.
Stručni seminar „Zaštitna odjeća” održan je 28. lipnja 2017. godine te se sastojao od predavanja o zaštitnoj i radnoj odjeći s interaktivnom.

Zajedno s Vama, svjesno smo, kako je teško pronaći posao u struci i općenito. Zbog toga Učilište ELEMENTA uvijek nadograđuje svoja znanja i vještine kao institucija kako bi Vama još više mogli pomoći i osigurati bolju budućnost.


Učilište ELEMENTA je sudjelovalo na 10. sajmu poslova Splitsko-dalmatinske županije

Svrha sajma poslova je okupiti na jednom mjestu poslodavce, vodeće obrazovne institucije, predstavnike lokalne uprave i samouprave, komore te nezaposlene osobe, uključujući studente i učenike.

Briga o ljudskim potencijalima ključ je uspjeha svakog poslodavca. Učilište ELEMENTA ulaže u radnike i stvara im mogućnost sretnog zapošljavanja i ugodne radne atmosfere. Također vodi brigu o svojim klijentima, partnerima i dobavljačima.


ŠKOLUJTE SE ZA BROJNA ZANIMANJA – UČILIŠTE ELEMENTA PRAVO MJESTO ZA OBRAZOVANJE (Bilten grada Kaštela)

Vizija Učilišta ELEMENTA, kao renomirane obrazovne ustanove, je provoditi obrazovanje na visokom stupnju kvalitete u djelatnostima u kojima su potrebna specifična znanja.
Surađivati s gospodarstvom i biti njegova pouzdana podrška u prijenosu znanja definiranih njegovim zahtjevom i na taj način biti garancija zapošljavanja polaznika Učilišta ELEMENTA, odnosno garancija unaprjeđivanja učinkovitosti i kvalitete rada zaposlenih polaznika. Naša je misija postati prepoznatljiva specijalizirana ustanova za usavršavanje i razvoj odraslih, koja svoj status gradi prvenstveno na kvaliteti programa i predavača. Cilj nam je prilagođavati se potrebama tržišta za potrebna zanimanja.

Poslovati u skladu sa svim gore navedenim činjenicama i s pravom potvrditi da je Učilište ELEMENTA pravo mjesto za obrazovanje i usavršavanje – kazala je vlasnica novog učilišta u Kaštelima, Violeta Tadin, navodeći kako učilište izdaje uvjerenje o završenom programu koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu. Uz svoje brojne programe osposobljavanja i usavršavanja, Učilište ELEMENTA pokreće radionice edukativno-pedagoškog karaktera za sve uzraste.

 


Elementa Laborum Standard na sajmu SASO 2016

SASO je najznačajniji sajam za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku, energetiku i telekomunikacije, te obrtništvo i malu privredu.

Sajam SASO izvrsna je prilika za susret poslovnih posjetitelja, malih i srednjih poduzeća, arhitekata, inžinjera i investitora: čak 73% posjetitelja sajma vlasnici su poduzeća, donositelji poslovnih odluka ili imaju veliki utjecaj pri njihovom donošenju.


Novi tečajevi u Učilištu ELEMENTA

Uz tečejeve engleskog, talijanskog i njemačkog krenuli smo i s tečajem ruskog jezika i hrvatskog jezika za strance te smo na popis naših programa uvrstili i sljedeća zanimanja:

  • osposobljavanje za izolatera
  • osposobljavanje za krovopokrivača
  • osposobljavanje za masera
  • osposobljavanje za montažera građevinske skele