O nama

Zajedno s Vama, svjesni smo, kako je teško pronaći posao u struci i općenito.
Nadamo se da ćete nas prepoznati kao instituciju koja bi Vam uistinu mogla pomoći i promijeniti sadašnjost i osigurati bolju budućnost.
Veselimo se učenju zajedno sa stručnim profesorima, koji su sastavni dio našeg tima.
Uvjerite se da je Učilište Elementa trenutno najbolje rješenje za Vas.
Učilište izdaje uvjerenje o završenom programu koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

Pratite nas na:

Sudjelovanje na stručnim seminarima

27. i 28. lipnja Učilište ELEMENTA – Ustanova za obrazovanje odraslih, sudjelovala je na stručnim seminarima u prostorijama tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split. Na lokaciji CUPOV Divulje, djelatnici HZZZSR-a su održali dva stručna seminara namijenjena stručnjacima zaštite na radu, poslodavcima, ovlaštenim djelatnicima poslodavaca, povjerenicima radnika, specijalistima medicine rada, kao i svima zainteresiranima iz područja Splita i okolnih mjesta.
Stručni seminar „Rad na otvorenom u uvjetima visokih temperatura“ održan je 27. lipnja 2017. godine. Obuhvaćao je predavanja o zdravstvenim rizicima pri djelovanju visokih temperatura na organizam, preporuke za pravilnu prehranu i nadoknadu tekućine pri ovim uvjetima. Također su predstavljeni alati za praćenje uvjeta rada pri izlaganju visokim temperaturama. Nakon predavanja održana je radionica sa zadacima i primjerima iz prakse.
Stručni seminar „Zaštitna odjeća” održan je 28. lipnja 2017. godine te se sastojao od predavanja o zaštitnoj i radnoj odjeći s interaktivnom.

Zajedno s Vama, svjesno smo, kako je teško pronaći posao u struci i općenito. Zbog toga Učilište ELEMENTA uvijek nadograđuje svoja znanja i vještine kao institucija kako bi Vama još više mogli pomoći i osigurati bolju budućnost.