O nama

Zajedno s Vama, svjesni smo, kako je teško pronaći posao u struci i općenito.
Nadamo se da ćete nas prepoznati kao instituciju koja bi Vam uistinu mogla pomoći i promijeniti sadašnjost i osigurati bolju budućnost.
Veselimo se učenju zajedno sa stručnim profesorima, koji su sastavni dio našeg tima.
Uvjerite se da je Učilište Elementa trenutno najbolje rješenje za Vas.
Učilište izdaje uvjerenje o završenom programu koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

Pratite nas na:

ŠKOLUJTE SE ZA BROJNA ZANIMANJA – UČILIŠTE-ELEMENTA, PRAVO JE MJESTO ZA OBRAZOVANJE (Bilten grada Kaštela)

Vizija Učilišta ELEMENTA, kao renomirane obrazovne ustanove, je provoditi obrazovanje na visokom stupnju kvalitete u djelatnostima u kojima su potrebna specifična znanja.
Surađivati s gospodarstvom i biti njegova pouzdana podrška u prijenosu znanja definiranih njegovim zahtjevom i na taj način biti garancija zapošljavanja polaznika Učilišta ELEMENTA, odnosno garancija unaprjeđivanja učinkovitosti i kvalitete rada zaposlenih polaznika. Naša je misija postati prepoznatljiva specijalizirana ustanova za usavršavanje i razvoj odraslih, koja svoj status gradi prvenstveno na kvaliteti programa i predavača. Cilj nam je prilagođavati se potrebama tržišta za potrebna zanimanja.

Poslovati u skladu sa svim gore navedenim činjenicama i s pravom potvrditi da je Učilište ELEMENTA pravo mjesto za obrazovanje i usavršavanje – kazala je vlasnica novog učilišta u Kaštelima, Violeta Tadin, navodeći kako učilište izdaje uvjerenje o završenom programu koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu. Uz svoje brojne programe osposobljavanja i usavršavanja, Učilište ELEMENTA pokreće radionice edukativno-pedagoškog karaktera za sve uzraste.